De flesta människor råkar någon gång i livet ut för en plötslig tandvärk och det kan antingen bero på att man fått ett hål i tanden eller att man råkat ut för en extern olycka som ett fall eller att man bitit i något hårt eller segt. Det är till exempel inte ovanligt att människor drar ut en plomb om de äter kola eller att en brygga gått sönder efter att man av misstag bitit hårt i en nöt där skalet fortfarande är kvar. Det finns dock alltid hjälp att tillgå och Är du i behov av akut tandvård, klicka här så kommer du snabbt att hamna i erfarna händer som kan komma till undsättning.

Akutvård är en mycket viktigt del av vår verksamhet då det är vanligare än vad man kanske tror med plötslig tandvärk. Det finns många patienter som inte har ett endaste problem med sina tänder och sedan plötsligt vaknar en söndagsmorgon med extrem smärta, som från ingenstans. Vad som ofta har hänt i dessa fall är att man under natten kommit åt en känslig tand eller att en plomb som länge suttit löst till sist fallit ut. Det är också mycket vanligt att människor under särskilda högtider äter och dricker mer än vanligt, och till julen är det just då som människor unnar sig extra läckerheter som knäck och kola, vilket kan leda till olika former av tandproblem.

Eftersom det alltid finns utomordentlig akutvård att tillgå så finns det absolut ingen anledning att gå omkring och lida utan kontakta oss genast så att du får den vård du behöver. Behandlingen kommer att gå snabbt och smärtan är avhjälpt med en gång, vilket kommer att upplevas som en ren och skär välsignelse. Snart är du smärtfri igen och kan njuta av den fritid som du så väl förtjänar.